Ovo je kćerka Hanke Paldum: Pomaže joj oko posla, a rijetko se pojavljuje

3
Radiosarajevo.ba
Ovo je kćerka Hanke Paldum: Pomaže joj oko posla, a rijetko se pojavljuje
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Koncert Hanke Paldum

Pjevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz godina, ali svoj privatni život, kao i sina Mirzu i kćer Minelu rijetko eksponira u javnosti.

Hanka je djecu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je izuzetno velikih problema na oba porođaja.

'Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj s Mirzom kad sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom, a tek onda umjetnicom', rekla je Hanka jednom prilikom.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Minela se s vremena na vrijeme s majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da likom podsjeća na majku, a jednom prilikom je sudjelovala i kao manekenka u njenom spotu za pjesmu Niko kao majka.

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, budući da je Minela jako lijepa devojka, a uz sve to ima i veoma istančan ukus za modu, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije