Ovo je atraktivna crnka koja je osvojila srce Baće iz "Južnog vetra"

2
Radiosarajevo.ba
Ovo je atraktivna crnka koja je osvojila srce Baće iz "Južnog vetra"
Foto: Instagram / Ovo je atraktivna crnka koja je osvojila srce Baće iz "Južnog vetra"

Glumac Miodrag Radonjić ljubomorno čuva svoj privatni život od medija, te njegovu izabranicu gotovo nikad nemamo priliku da vidimo u javnosti.

Popularni Baća iz "Južnog vetra" je nešto manje od tri godine u ljubavi sa Milicom Mikić, atraktivnom crnkom sa kojom je krajem prošle godine dobio sina Savu.

Milica je po zanimanju psiholog, o čemu je Miodrag jednom prilikom i govorio.

Potvrđeno: Na slobodu puštena tri muškarca koja su tvrdila da imaju informacije o nestaloj Danki (2)

Potvrđeno: Na slobodu puštena tri muškarca koja su tvrdila da imaju informacije o nestaloj Danki (2)

"Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče", rekao je glumac svojevremeno za "Story", pišu srbijanski mediji. 

Radonjić se sa Milicom prvi put pojavio u javnosti u martu 2020. godine, na premijeri filma "Hotel Beograd".

Vrijeme tokom karantina uvedenog zbog pandemije koronavirusa uglavnom su provodili u kući Radonjićeve bake na Vlasinskom jezeru, a Miličinu trudnoću uspjeli su da sakriju od medija gotovo do porođaja.

Krajem 2020. na svijet je stigao njihov nasljednik Sava, a glumac je nedavno istakao da ga je uloga oca promijenila u potpunosti.

"Uloga oca me je nadahnula ljubavlju, svi koji su roditelji znaju o čemu govorim. Nije lako opisati to osećanje. U tom smislu je sve lepše nego što je bilo ranije. Odrastao sam čovek koji je uspostavio svoj sistem vrednosti i nisam emotivniji. Moj sin je jedan mali čovek koji je mala beba i tek sada otkriva svoj svet", rekao je Radonjić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije