Ovim glumcem žene su nekada bile opsjednute, a danas izaziva podsmijehe

Radiosarajevo.ba
Ovim glumcem žene su nekada bile opsjednute, a danas izaziva podsmijehe
Foto: Profimedia / Robert Pattinson
Vampir Edward Cullen zaludio je žene širom svijeta, a njega je u nekoliko nastavaka utjelovio dotad nepoznati glumac Robert Pattinson.

Ipak, njegovo je srce tada na filmskom platnu i u stvarnom životu zarobila samo jedna, glumica Kristen Stewart, s kojom je glumac proveo 3 godine, prije nego što je u u julu 2012. godine otkrivena njezina afera s redateljem Rupertom Sandersom, za koju i dan danas mnogi smatraju kako je bila izmišljena radi publiciteta.

Kako god bilo, Kristen se javno ispričala, par se kratko pomirio, no nisu dugo izdržali. Nakon prekida Kristen je bila u vezama samo sa ženama, dok se Robert zaljubio u relativno nepoznatu pjevačicu FKA Twigs, koju je brzo i zaprosio.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Robert Pattinson (@official_robertpattinson) on

Ipak, par nikada nije stigao do oltara, a pjevačica je vrlo brzo utjehu pronašla u drugom glumcu, Shiji LaBeoufu.

Robert je oduvijek bio samozatajan te nije pričao o svom privatnom životu u medijima, no posljednjih mjeseci posebno se povukao iz javnosti.

Upravo zato nas je itekako iznenadila njegova pojava na nedavnoj Diorovoj reviji na Paris Fashion Weeku, na koju je glumac došao u neobičnoj odjevnoj kombinaciji i s istom takvom frizurom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije