Otkriveno zašto se Pamela tako brzo udala, ali i zašto se razvela nakon 12 dana

Radiosarajevo.ba
Otkriveno zašto se Pamela tako brzo udala, ali i zašto se razvela nakon 12 dana
Screenshot / Udala se Pamela Anderson

Pamela Anderson prebrzo je ušla u brak s holivudskim producentom Jonom Petersom jer se upravo vratila s višemjesečnog "duhovnog čišćenja" u Indiji i "srce joj je bilo previše otvoreno", tvrdi izvor za Page Six.

Glumica i aktivistica udala se za producenta na tajnoj ceremoniji u Malibuu krajem januara, a razveli su se već 12 dana kasnije.

Par koji je kratko bio u vezi prije 30 godina družio se tri dana prije nego što su se odlučili vjenčati, tvrdi izvor te dodaje kako je Pamela brzo požalila odluku. "Pamela ne djeluje na istoj valnoj duljini kao drugi ljudi. Ima veliko srce i voli jako i brzo."

"Vratila se s putovanja i Jon joj je rekao: 'Volim te, ajmo se vjenčati.' Ona je rekla 'ok'."

Izvor je rekao da je Pamela odmah nakon što su se vjenčali - nakon što su proveli dan i pol zajedno kao muž i žena - shvatila da je "napravila strašnu grešku." Dodaje kako je Pamela odmah uvidjela da je Peters previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava provoditi što više vremena izvan celebrity svijeta te se usredotočiti na dobrotvorni rad, prenosi Index.hr

Izvor je objasnio kako je Anderson osjećala da je Peters previše pokušava kontrolirati. "Pamela je osjećala da je frustriran jer ona želi zadržati svoju financijsku neovisnost... Počeo je zvati okolo oko njene karijere i srediti joj ulogu u filmu na kojem je radio, a ona to nije htjela", rekli su.

Page Six piše i kako par nikad nije predao službenu papirologiju za svoj brak pa je bilo vrlo jednostavno poništiti ga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije