Priznao prevaru / Otkriveno zašto je Beyonce ostala u braku s Jay Z-jem

05. 02. 2018. u 09:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Posljednjih mjeseci mnogo se govori o problemima u braku Beyonce i Jay Z-a, prenosi BBC

Nagađanja da je prevario svoju suprugu su tačna, jer ih je na kraju i sam reper priznao, a nedžentlmenski postupak je opjevao i u svojoj pjesmi 4:44.

Mnogima je jako čudno zašto je jedna snažna žena kao što je Beyonce, odlučila ostati u braku nakon priznatog preljuba. 

"Mi smo se odlučili boriti za svoju ljubav kao i za svoju porodicu.  Želimo djeci pokazati pravi put i drugačiji ishod od očekivanog. Gledajte, ona je moja srodna duša. To je osoba koju volim. Možete biti zaljubljeni u nekoga i u vezi s nekim i voljeti ga, ali ako niste spoznali šta je ljubav i ako nema onog nečega što vas pokreće prema naprijed onda dolazi do komplikacija. Pritom te probleme možete iskomunicirati ili se praviti da ne postoje sve dok vas jednoga dana ne unište", kazao je 48-godišnji Jay Z.

On je napomenuo kako se ljubav među njima rodila prije nego što su izgradili karijere ovolikih razmjera, i da su njih dvoje sve što imaju stvarali zajedno. Par ima troje djece, blizance Sira i Rumi te šestogodišnju kćerku Blue Ivy.

beyonce_jay_z_2.jpg - undefined

Par se prvi put sreo 1999. godine, kad je Beyonce bilo 18 godina, počeli su se zabavljati godinu kasnije.

"Prije nego što smo izašli na prvi sastanak, bili smo prijatelji oko godinu i po. Tokom tog perioda smo dosta razgovarali telefonom, što je dobra baza za vezu. Imati nekoga ko ti se sviđa i kome vjeruješ je jako važno", kazala je Beyonce gostujući kod Oprah Winfrey.

Najmoćniji par showbusinessa se u strogoj tajnosti vjenčao u aprilu 2008. godine.

NEMA KOMENTARA