Jay Z na novom albumu otkrio dugo čuvane porodične tajne

Radiosarajevo.ba
Jay Z na novom albumu otkrio dugo čuvane porodične tajne
Beyonce i Jay Z gotovo nikad u medijima ne pričaju o svom privatnom životu. No, reper se na svom novom albumu "4:44" osvrnuo na nekoliko glasina koje su pratile njega i njegovu porodicu.

Mama je imala četvero djece, ali je lezbejka. Tako dugo se trebala pretvarati i glumiti, repa Jay Z (47) u pjesmi Smile na novom albumu 4:44.

O seksualnosti njegove majke Glorije Carter već se dugo šuškalo. Jay Z je u pjesmi objasnio i da se njegova mama, zbog borbe s predrasudama, okrenula i ovisnostima.

"Meni nije važno voliš li njega ili nju. Samo te želim vidjeti kako se smiješ kroz svu mržnju", glasi jedan stih u pjesmi. 

Ako je Jay Z, kao i mnogi reperi, imao homofobne ispade u pjesmama na početku karijere, kasnije je bio jedan od prvih slavnih repera koji se otvoreno borio za prava LGBTI osoba.

Osim o Smile, priča se i o naslovnoj pjesmi u kojoj Jay Z priznaje da je varao Beyonce (35), što je ona natuknula u svojoj pjesmi Sorry. Osvrnuo se i na incident u liftu, kada ga je Beyonceina sestra Solange bijesno udarala.

"Izazivao sam Solange, a znao sam da je sve što trebam učiniti priznati da sam kriv. Skoro sam završio kao Eric Benet i izgubio najbolju curu na svijetu", repa Beyonceing suprug u pjesmi Kill Jay Z. Eric Benet je bio u braku s Halle Berry sve dok je nije prevario.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije