Mathew Knowles / Otac pjevačice Beyonce otkrio da je seksualno zlostavljana

11. 12. 2019. u 18:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 44

Otac jedne od najpopularnijih pjevačica Beyonce, Mathew Knowles progovorio je o lošoj odluci koju je donio na početku njene karijere. Sve se desilo kada je popularna pjevačica bila dio grupe Destiny’s Chiled, kazao je Matthew u svojim intervjuima, prilikom promoviranja svoje knjige.

Njen otac u to vrijeme bio je i njen menadžer, a sada je priznao kako su Beyonce i njena kolegica iz grupe, Kelly Rowland bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Kazao je kako su ih 2000. godine napastvovala dvojica članova grupe Jagged Edge s kojima su djevojke nastupale na zajedničkoju turneji. No, nije imenovao navodne počinitelje.

"Sjetite se, one su bile maloljetne. Bilo im je 16 godina, a mladići su imali 21. ili 22. godine. Ja sam bio odgovoran za djevojke i morao sam brinuti za njih", kazao je i dodao kako su mu Kelly i Beyonce rekle kako im dosađuju mladići iz grupe, te da je mladiće odmah poslao na autobus.

Prije nego što je intervju završio voditelj je upitao kako je on, kao otac, razriješio situaciju u kojoj je grupa muškaraca pokušala spavati s njegovom kćerkom, a on je odgovorio: "Nećemo o tome pred kamerama."

Za sada ni Beyonce ni Kelly nisu reagirale na ove jako ozbiljne tvrdnje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA