Potpuno gola u krevetu: Beyonce kakvu do sad niste vidjeli

Radiosarajevo.ba
Potpuno gola u krevetu: Beyonce kakvu do sad niste vidjeli
Beyonce i Jay-Z trenutno su na zajedničkoj turneji, te kako je i očekivano slavni par je priredio spektakl za svoje obožavatelje.

Ipak, pored odličnih scenskih nastupa i ubojitih outfita, Beyonce je ovog puta odlučila fanove počastiti nikad viđenim fotografijama iz svog privatnog života.

 

A post shared by Hip Hop N More (@hiphopnmore) on

 

Vizuali s njihova prvog nastupa na turneji pokrenuli su glasine o tome da je par u tajnosti obnovio bračne zavjete, zbog dosad neviđenih fotografija s vjenčanja, na kojima su i sva njihova djeca, odnosno 6-godišnja Blue Ivy i 11-mjesečni blizanci Rumi i Sir.

No, na svojem posljednjem nastupu par je podijelio još intimnije privatne fotke. Na jednoj od njih Beyonce leži u krevetu samo u tangama, dok Jay-Z pored nje puši cigaru, a na drugoj su oboje potpuno goli.

 

A post shared by Ono Bello (@onobello) on

 

Beyonce je potpuno gola i na još jednoj fotki s turneje na kojoj ulazi u okean.

Očekivano, gola Beyonce u kratkom je roku postala hit na društvenim mrežama, gdje su obožavatelji koji su bili na koncertu objavili fotografije, a mnogi su u komentarima prozvali Kim Kardashian da ih pokuša nadmašiti. Naš omiljeni komentar je jedan u kojem piše da je jedino što sada preostaje Kardashianki da objavi snimku rengena.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije