Oskarovac stigao u Dubrovnik, otkriven razlog posjete

0
Radiosarajevo.ba
Oskarovac stigao u Dubrovnik, otkriven razlog posjete
Foto: EPA-EFE / Nicolas Cage

Jedan iz reda najpoznatijih glumaca današnjice, Oskarovac Nicolas Cage već je nekoliko dana u Dubrovniku, gdje će boraviti idućih mjesec dana.

Kako prenose mediji, Cage je smješten u dubrovačkom hotelu Argentina, a tamo snima svoj novi film “The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Uz njega su u Dubrovnik stigli i komiočarka Tiffany Haddish, kao i čileanski glumac najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u četvrtoj sezoni HBO serijala “Igre prijestolja” i Javiera Peñe u “Narcosu” – Pedro Pascal.

U novom filmu Nicolas Cage glumi fiktivnu verziju samog sebe i, prema scenariju, očajnički želi ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava dobiti ulogu kod Tarantina, privatno se hrva s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti odnos s njom.

U filmu se Cage obračunava i s egoističnim Cageom s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota. Nicolas Cage, otkriva pak Večernji list, pristao je glumiti u ovom filmu jer su mu scenaristi objasnili da im cilj nije izrugivanje, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

Da u Dubrovnik stiže poznato glumačko ime najavio je gradonačelnik Mato Franković prilikom posjeta američkog državnog sekretara Mikea Pompea.

"A uskoro nam dolazi i jedna velika holivudska zvijezda. Tko je, to vam ne mogu reći", kazao je prije nekoliko dana Franković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije