Damir Džumhur se u društvu djevojke Dejane priprema za meč sa Nadalom

Radiosarajevo.ba
Damir Džumhur se u društvu djevojke Dejane priprema za meč sa Nadalom
Manje od 24 sata preostala su do nove prepreke za Damira Džumhura na prestižnom Australian Openu, a to vrijeme najbolji bh. teniser koristi kako bi se opustio sa svojom djevojkom Dejanom Živković.

Nakon što je uspješno preskočio prve dvije prepreke u Melbourneu, te zakazao meč sa prvim reketom svijeta Rafaelom Nadalom u šesnaestini finala Australian Opena, Sarajlija se odlučio za opuštanje na jednoj jahti.

Damir i Dejana uživali su u zabavi sličnoj bungee jumpingu, u jednom zabavnom parku u Melbourneu, a sve kako bi se naš teniser adekvatno opustio i spremio za težak meč na ovom turniru.

Podsjećamo, sjajnim pobjedama nad Lorenzijem i Millmanom stigao je do šesnaestine finala Australian Opena, gdje će se suočiti sa trenutno najboljim teniserom svijeta Špancem Rafaelom Nadalom. Ovo će biti njihov drugi dvoboj, nakon što je Džumhur u martu 2016. već jednom slavio protiv Nadala, nakon što je španski teniser predao meč zbog povrede.

Zanimljivo je da u Australiji vlada veliko interesovanje medija za Damira Džumhura, te su tako veliki svjetski medijski servisi zabilježili njegovu zabavu sa srbijanskom manekenkom uoči novog mečga.

Inače, Džumhur i Nadal će svoj meč odigrati sutra od 9 sati po srednjoeuropskom vremenu, a meč će biti odigram na Rod Laver Areni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije