Oprah otkrila trik za savršeno organiziran ormar

Radiosarajevo.ba
Oprah otkrila trik za savršeno organiziran ormar
Voditeljica Oprah Winfrey nedavno je pustila fotografe časopisa The Coveteur u svoju garderobu te pokazala savršeno organiziran prostor pun haljina i pulovera u živim bojama te Louboutinki u svim mogućim modelima.

Oprah je priznala kako joj je život potpuno promijenio savjet stručnjaka Adama Glassmana, zbog čega u svom ormaru ima isključivo stvari koje želi nositi te se bez puno truda rješava nepotrebnog. 

Savjet glasi:

"Odustani od haljine iz fantazija" i zapravo ima puno smisla. 

Svi u ormarima držimo odjeću koju bi voljeli nositi i koja bi nam fantastično pristajala samo kad bi bili mršaviji, mlađi, imali drugi posao, više izlazili.

Bilo da je stara ili potpuno nenošena, takva odjeća stvara pomutnju u ormaru i bespotrebno troši prostor pa bi bilo bolje riješiti se svih takvih komada, savjetuje Adam. 

"Zbog Adama sam shvatila da čuvam odjeću koja predstavlja viziju koju sanjam o sebi. U glavi sam imala ideju o tome kako bi neko poput mene trebao živjeti, no ta odjeća nema nikakve veze s mojim stvarnim životom. I to me promijenilo!", priznala je Oprah. 

Otkrila je i kako je kupila puno torbica za dame koje jedu fine ručkove s prijateljicama, no ona to nikad ne radi. 

"Kupujte samo ono što ćete zaista nositi, a pri idućem organiziranju ormara izbacite viziju o sebi koja se nalazi samo u vašoj glavi." 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije