Oporavak Kate Middleton pokazuje rezultate? Jedna stvar posebno ukazuje na to

0
Radiosarajevo.ba
Oporavak Kate Middleton pokazuje rezultate? Jedna stvar posebno ukazuje na to
Foto: Printscreen / Kate Middleton

Dok Britanci vape za bilo kakvim informacijama o maligima omiljenoj članici kraljevske porodice, Kate Middleton, britanski Daily Mail dao im je ‘tračak nade‘, princeza od Walesa posljednjih je sedmica više izlazila sa svojom porodicom, navode.

Dužnosnici palače otkrili su pak da su ovih dana "preplavljeni desecima hiljada čestitki za brzo ozdravljenje", nakon što je otkriveali da princeza boluje od raka.

Iako se mnogi nadaju da je Katein boravak vani s porodicom pozitivan znak, Kensingtonska palača ipak tu staje na loptu i naglašava da joj još treba vremena i prostora za oporavak.

Velika krađa u BiH: Dvojac ispred porodične kuće odnio torbu s više od 100.000 KM

Velika krađa u BiH: Dvojac ispred porodične kuće odnio torbu s više od 100.000 KM

Također su dirnuti ljubavlju i privrženosti koju je javnost iskazala 42-godišnjoj princezi tokom njene borbe s rakom. Njihovom timu koji prima sva ta pisma upućena Middleton ponekad je teško nositi se s tolikom količialim dopisivanja, ali trude se odgovoriti baš na svako pismo koje im pristigne.

Inače, sva pisma upućena člaalivima kraljevske porodice obrađuje dvorska pošta. U alirmalalij sedmici u palaču pristigne do 1000 pisama, ali ovo što su sad doživjeli od marta, kada je princeza  javnosti obznanila da ima rak, nadmašuje sve dosadašnje brojke!

Podsjetimo, u martu je Kate javnosti podijelila emotivnu video poruku u kojoj je otkrila da ima rak te da je započela s preventivnom kemoterapijom. Nakon prvobitnog šoka, javnost joj je izrazila svesrdnu podršku i uputila brojne dobre želje za oporavkom.

Kate Middleton se napokon pojavila u javnosti? Fanovi ostali iznenađeni

Kate Middleton se napokon pojavila u javnosti? Fanovi ostali iznenađeni

Princeza je tada rekla i da se povlači iz javnog života kako bi se usredotočila na svoj oporavak, kao i na zaštitu svoje djece i porodice. U javnosti tako nije viđena od Božića prošle godine.

Glasnogovornik Kensingtonske palače također je sada naglasio da se na vijest o češćem pojavljivanju Kate s porodicom ne bi smjelo gledati kao da se princeza vraća na posao nakon teške operacije abdomena.

Ove godine uopće neće imati javne angažmane, a njen kalendar događanja do kraja godine i dalje ostaje prazan. To ne znači da nije upoznata s aktualnim projektima.

"Upoznata je sa svime, a na posao će se vratiti kad dobije zeleno svjetlo od ljekara. Bili smo doista jasni da joj trebaju prostor i privatnost za oporavak", rekli su iz Kensingtonske palače za britanske medije, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije