Novi portret Kate Middleton osvanuo na stranici magazina: Fanovi zgroženi

0
Radiosarajevo.ba
Novi portret Kate Middleton osvanuo na stranici magazina: Fanovi zgroženi
Foto: Instagram / Kate Middleton

Portret Kate Middleton izišao je u javnost, ali mnogi nisu oduševljeni onim što su vidjeli. Komentari na društvenim mrežama su urnebesni, a isto se dogodilo i kralju Charlesu.

Nakon što je britanski kralj Charles III. otkrio svoj prvi službeni portret od svoje krunidbe prošlog maja, javnost nije baš bila impresionirana, a isto se sada dogodilo i princezi Kate Middleton.

Magazin Tatler objavio je naslovnicu na kojoj se nalazi njezin portret u svrhu odavanja počasti njezinoj hrabrosti, a u pitanju je, naravno, objava videa u kojoj priopćava da boluje od raka. 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović čestitao Kurban-bajram

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović čestitao Kurban-bajram

Hannah Uzor je britansko-zambijska slikarica koja je naslikala spomenuti portret, a magazin je ujedno objavio i portrete kraljice Elizabete II. i kralja Charlesa.

"Naslovnica upotpunjuje kraljevski triptih novim portretom", istaknuli su iz magazina.

Međutim, čini se da se portret javnosti ponovo nije svidio

"Ovo je užasno", "Uopće ne izgleda tako", "Katastrofa! Nadam se da Kate neće vidjeti portret. Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?", nizali su se komentari.

Podsjećamo, kralj Charles i Kate Middleton vode bitku s rakom, a ona je još prije tri mjeseca objavila tužnu vijest, ali o njenom stanju i oporavku od tad se ništa novo ne zna.

William je u vezi s tim također tajanstven, a tokom posjeta bolnici na otočju Scilly jugozapadu Engleske početkom maja princ William je odgovorio da je njegova supruga dobro, piše ShowBuzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije