Operisana Džejla Ramović

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Radio Sarajevo

Vi ste bolesni

Tuner

Kao da tu nekome zicegu daje koliko naglabate o njoj

Fuj

Jako bitno, prosto nevjerovatno sta mediji prenose! Jel izvadila i balu iz nosa! Nek je za mir u svijetu!!! *** atomsku bombu i Putina, Lvrova i ostale....

Zisko

Sad moze rahat doggy stajl a da se ne premaze od bolova koljena

Hahahah

***

Suti, sad mi je laknulo, ne mogu ti rec. Jos kad bi znali kako onaj fakultet u Barceloni ide, ima 3 dana nista nismo culi!

.

.

Želimo ti brz oporavak ljepotice naša, i voljeli bi te gledati u survivoru

Ajoj

Sad si još ljepša otkad si se operisala! Bit ćeš u punoj formi za štancanje glupih dakfejs poza za onlajn ekipu!

Guest

Ok sad i to znamo,a sad koliko ***? Sta je? Hoce da je exponirana, pa evo exponiraj se.

A

Boga vam, šta je s Ellom Dvornik?

Jadno

I meni su prije 2 mjeseca stala oba bubrega i bilo je bolno i jel ko piše o meni.Ovo je jadno

Sa Strpljenjem

Čekamo Dzejlin stav u Ratu u Ukrajini

Jes vala

Čekamo Dzejlin stav u Ratu u Ukrajini ka Sa Strpljenjem ......kao i stav Elle o Ukrajini, sa tenama od 800km. Vala nista ovaj portal ne javlja!

Dnevni red

JEL PRDNULA SMRDI LI ?????

Koke

Ja sam davno rekao da nju neko dobro karindza iz Beograda i placa ove narucene clanke. Deda voli piletinu. Zato je i prebacio u Spaniju da karindza na miru. Bez radoznalih ociju. Umjesto da studira na normalnom fakultetu ona pronasla fakultet na kojem niko ne studira ko bi je mogao prepoznati. Vidjet cete kada za 2 godine javi da je "sretno" zaljubljena i da ceka prvo dijete sa svojim "tajanstvenim izabranikom". Ceka se samo da on zavrsi sa svojim razvodom podjelom imovine i objasni unucima novu situaciju.

Lijepo bi bilo da operise mozak ako ga ima

.

Koke

Kako ste formulisali naslov ja pomislio da je abortirala.

/ Najnovije