Oni su joj na prvom mjestu: Dirljiva poruka latino dive raznježila Instagram

Radiosarajevo.ba
Oni su joj na prvom mjestu: Dirljiva poruka latino dive raznježila Instagram
Foto: Instagram / Jennifer Lopez sa porodicom

Jennifer Lopez proslavila je 12. rođendan svojih blizanaca na veoma dirljiv način.

Jennifer (50) u slatkoj rođendanskoj posveti napisala je da će blizanci Ema i Mac "biti uvijek njene bebe". Vjerenik Lopezove Alec Rodriguez također je podijelio slatku poruku blizancima. Glumica i pjevačica označila je tako posebnu prekretnicu u životu njene djece.

Pjevačica ima Emu Maribel i Macmiliyana Davida koga zovu Mac sa bivšim mužem Marcom Anthonyem i nedavno im je proslavila 12. rođendan. Tom prilikom je podijelila slatku fotografiju svoje djece kao novorođenčadi.

"Znam da danas imate 12 godina, ali uvijek ćete biti moje bebe ... SRETAN ROĐENDAN MOJIM LIJEPIM ORAŠČIĆIMA!!!". Na Instagramu je fotografija na kojoj ona gleda u kolijevku tada novorođenih beba.

Njen zaručnik Alec Rodriguez također je ozvaničio rođendan blizanaca slatkim postom na kome je prikazano nekoliko fotografija porodice.

"Sretan rođendan, Ema i Mac!!!!! Tako sam ponosan na vas dvoje i srećan sam što sam dio vašeg života. Volim vas!", napisala je bivša MLB zvezda.

Rodriguez i Lopez žive kao prava porodica. I Rodrigez ima dvoje djece - kćerku Elu Alexander (11) i Natashu Alexander (15) koji se prema Emi i Macu ponašaju kao prema bratu i sestri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije