Jennifer Lopez donirala milion dolara za devastirani Portoriko

Fena
Jennifer Lopez donirala milion dolara za devastirani Portoriko
Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez donirala je u nedjelju milion dolara za Portoriko, pokrenuvši kampanju u državi New York za pomoć ovom otoku koji je devastiran pet dana ranije u udaru ciklona Marija. 

Jennifer Lopez, koja je rođena u New Yorku od roditelja Portorikanaca, kazala je da će donacija ići za više dobrotvornih organizacija te da će ona, zajedno s drugim zvijezdama latinoameričkog porijekla, raditi kako bi se pomoglo teško pogođenom otoku. Ciklon je za sobom u Portoriku i na otoku Domeniki ostavio 33 žrtve, samo nekoliko dana nakon prolaska strašnog uragana Irma.   

Poslije prolaska Marije Portoriko je ostao suočen s poplavama i klizanjem terena. Taj američki teritorij s 3,4 miliona stanovnika našao se bez električne energije bez koje će biti vjerojatno više mjeseci, a njegova telekomunikacijska mreža gotovo je potpuno razrušena.

"To je najjači ciklon koji je prošao Portorikom u posljednjih 20 godina i štete su strašne", kazala je pjevačica na konferenciji za štampu. "Mi ćemo pod hitno podržati Portoriko i druge karipske otoke", rekla je Lopez na španjolskome.

Uvjeti života u Portoriku ne prestaju se pogoršavati od prolaska Marije.

Brojni stanovnici stajali su u nedjelju satima u redovima u nadi da dođu do nešto hrane ili drugih potrepština, no mnogo njih se vratilo kućama praznih ruku kako se približavao policijski sat.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije