Oliveru Balašević fanovi napali, a kćerka Jovana poručila: Ne tuguje to ona...

2
Radiosarajevo.ba
Oliveru Balašević fanovi napali, a kćerka Jovana poručila: Ne tuguje to ona...
Foto: Instagram / U šetnji s kćerkom

„Ne tuguje to Ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu kad joj nije vreme“, napisala je Jovana Balašević, najstarija kćerka Olivere i Đorđa Balaševića, na Instagramu u opisu fotografije svoje majke.

Udovica popularnog kantautora koji je od posljedica koronavirusa preminuo prije mjesec i po, izašla je u šetnju, obučena u teksas hlače, pink džemper, a na glavi je nosila šarenu maramu.

Najveća ljubav novosadskog kantuatora tako je pokazala da dva mjeseca nakon preranog odlaska svog supruga više ne nosi crninu, zbog čega je naišla na osude.

No, naravno, na takve pojedince se niko nije obazirao. Svog supruga Olivera je na ovaj način još jednom ispratila emotivnim riječima iz svoje knjige "Planeta dvorište" koju je objavila 2019. godine.

"Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih", napisala je Olivera Balašević na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije