Oglasio se Scotland Yard nakon smrti pjevačice Sinead O'Connor

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Scotland Yard nakon smrti pjevačice Sinead O'Connor
Foto: Društvene mreže / Sinead O'Connor

Policajci su pronašli Sinead O'Connor (56) 'bez znakova života' u kući u jugoistočnom Londonu, ali detektivi ne tretiraju iznenadnu smrt zvijezde kao sumnjivu, otkriveno je danas.

Scotland Yard je potvrdio da je irska pjevačica, najpoznatija po svom hitu iz 1990. Nothing Compares 2 U, preminula u britanskoj prijestolnici u srijedu ujutro - samo nekoliko sedmica nakon što se uselila u novi stan i govorila o novim pjesmama i turneji 2024. godine.

Policija je pozvana u kuću u londonskom području SE24, koje pokriva otmjeni Herne Hill i nalazi se između Brixtona i Dulwicha. 

U Hrvatskoj se namnožile opasne zmije: "Baš su velike, svako malo ih vidim"

U Hrvatskoj se namnožile opasne zmije: "Baš su velike, svako malo ih vidim"

Glasnogovornik ove policije rekao je:

"Policija je pozvana u 11.18 sati, u srijedu 26. jula, zbog dojava o ženi koja bez znakova života na adresi u području SE24. Policajci su se uputili na mjesto poziva, gdje je 56-godišnja žena proglašena mrtvom na mjestu nesreće. Bliži rođaci su obaviješteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Dosje će biti pripremljen za mrtvozornika."

Sad se čeka obdukcija kako bi se potvrdio i uzrok Sineadine smrti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije