Oglasila se Nataša Bekvalac nakon saobraćajne nesreće kod Novog Sada

Radiosarajevo.ba
Oglasila se Nataša Bekvalac nakon saobraćajne nesreće kod Novog Sada
Foto: Kurir / Nataša Bekvalac

Srbijanska pjevačica  Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes. U vozilu su u tom trenutku bile Nataša, beba i dadilja.

Kako pišu srbijanski mediji, ona je krenula u Beograd, kada je u njen automobil udarilo drugo vozilo.

Navodno, kao i svake srijede, Nataša je i danas trebalo da odvede kćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić vidio.

Pjevačica trenutno čeka policiju koja će obaviti uviđaj.

Kako se saznaje i ona i beba su dobro, a na ljekarski pregled će ići ukoliko policija to bude zahtjevala.

“Jeste, imala je udes kada je krenula iz Novog Sada u Beograd kako bi odvela Katju u Centar za socijalni rad. Ona je trenutno na licu mjesta, čeka da se uviđaj završi, ali ono što je najbitnije jeste da su Katja i ona dobro i da nemaju nikakvih povreda” saopćili su iz PR tima Nataše Bekvalac.

Kako nezvanično saznaje Blic, u Natašin automobil zakucao se bugarski državljanin u Passatu engleskih registarskih oznaka koji je bio "do krova natovaren stvarima" i nije imao ni retrovizore!

Vozač automobila koji je udario u pjevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobjegne s mjesta događaja, međutim, u tome ga je spriječio mladić koji je u tom trenutku, također, kolima prolazio. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač Passata će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu s njom bila dadilja, kao i njena mlađa kćerkica koja je bila vezana i u auto-sjedištu, međutim, od siline udarca beba je ispala iz sjedišta!

Kako piše Blic, cijela lijeva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije