Podignuta optužnica protiv muža Nataše Bekvalac

Radiosarajevo.ba
Podignuta optužnica protiv muža Nataše Bekvalac
Blic / Nataša Bekvalac

Prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je danas sudu optužnicu protiv Luke Lazukića (37) kojim ga tereti da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac Lazukić (37), prenosi Kurir 

Nakon razmatranja svih dokaza, tužiteljstvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično djelo nasilja u porodici na štetu Nataše. Za isto krivično djelo propisana je zatvorska kazna od 3 mjeseca do tri godine.

Prvi osnovni sud je u utorak na prijedlog tužiteljstva Lazukiću produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može trajati do okončanja krivičnog postupka.

U tužiteljstvu podsjećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitana i dadilja koja je bila prisutna ta vrijeme svađe u noći između 12. i 13. aprila

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije