Oglasila se majka Teye Dore: "Poslala je jaku poruku i vrijeme je da se svijet digne iz pepela"

1
Radiosarajevo.ba
Oglasila se majka Teye Dore: "Poslala je jaku poruku i vrijeme je da se svijet digne iz pepela"
Foto: Screenshot/YouTube / Majka Teye Dore

Majka srbijanske predstavnice na Eurosongu nije krila oduševljenje zbog uspjeha svoje kćerke, a sada je otkrila i detalje razgovora nakon što se Teya Dora plasirala u finale takmičenja.

Srbijanska predstavnica Teya Dora plasirala se u finale Eurosonga, na radost mnogih. Sada se oglasila i njena majka Jasna i otkrila kako se osjeća, ali i šta joj je nasljednica rekla nakon nastupa.

"Mama je presretna, ali ne mogu da saznam da li je redosljed po broju glasova. Čule smo se, Teodora je bila uzbuđena. Pitala me sto puta da li je nastup bio dobar, govorila sam da je bila fantastična.

Čudo se nije dogodilo: Manchester City ponovo je prvak Engleske

Čudo se nije dogodilo: Manchester City ponovo je prvak Engleske

Dok je nastupala dobila sam mnoštvo poruka. Ljudi su plakali dok su je gledali na sceni. Smatram da je sve izvela kako treba, a vizuali su odlični. Iskreno se nadam velikom uspjehu u finalu i pobjedi. Ramonda je jedna originalna pjesma i mislim da će svi uvidjeti originalnu melodiju i moćan tekst sa jakom porukom svijetu i da je vrijeme da se svijet podigne iz pepela i da je Teodora najbolji vokal, zbog toga je šansa za pobjedu Srbije ogromna", rekla je Jasna i priznala da je njena nasljednica strahovala da neće proći s obzirom da je Srbija mala zemlja koja nema veliko glasačko tijelo.

"Teodora se najviše plašila glasačkog tijela jer je srbijanska dijaspora malobrojna i ne može da donese toliki broj glasova koliko to mogu znatno veće zemlje", istakla je Jasna za Blic.

Podsjetimo, u finale Eurosonga 2024 iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije