Odjevna kombinacija Bože Vreće ostavlja bez teksta: "Vratio sam se doma, voljeno Sarajevo sija"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Haha prošetao Sarajevom a zvao fotoreportera u 5 ujutro da ga slika u istoj ulici na istom mjestu sa više odjevnih kombinacija da ga niko ne vidi. Hahahaha

Tabija

Zamisli mu dedu da ga je virio kroz pendzer dok je ovako kroz Focu setao.

Bosanski Borat.

:) :))

Božana

Blago onom ko rano poludi,sav mu život u veselju prođe.

Tuner

Poceli hvaliti spodobe koje bi u normalnoj zemlji zavrsile na psihijatriji

Tuner

Zamisli mu dedu da ga je virio kroz pendzer dok je ovako kroz Focu setao. ka Tabija Imenjak i prezimenjak je ubijao tamo po Foci

DoE01

VI ste fakat postali degutantni s ovim degenerikom kojeg gurate ljudima pod nos u svakoj prilici. Definitivno među vama iz te retardirane redakcije na ovom još retardiranijem portalu postoje slični izrodi ljudske vrste poput ovog kretena, jasno je to svima ali dokle bolan više?!?

2022

ZAR VAMA NIJE JASNO DA JE OVU TRANSSEKSUALNU SPODOBU ODVRATNO VIDJETI LJUDI MOJI?????

071

Dakle uopšte nije važno objaviti neku zanimljivu ili korisnu vijest, obavještenje o nečemu iole bitnom, samo je važno da vaši turbofolk provincijski mozgovi zadovolje svoje primitivne porive i pohlepu za klikovima, lajkovima i komentarima makar i ovakvih kao ja koje ste svjesno iziritirali i konstantno im kvarite dane i svaki tračak normalnog, ljudskog rapoloženja ovim priglupim vijestima o ovom degeneričnom izrodu, kakvi ste očigledno i sami, svi vi debili koji sjedite negdje i neumorno objavljujete ove bljuvotine sa ovim slikama koji u normalnom ljudskom biću izazivaju samo nagon na povraćanje! Pa ako ste već vašem bezvrijednom portalu bespravno dali ime ovog Grada, zašto sebi prisvajate pravo da ljudima koji su stanovnici istog tog Grada ubijate i svaku nadu da ovaj Svijet ide negdje, nekim normalnim putem ili tokom bolan? Ama vas ne da treba ignorisati i ne čitati, nego vas treba prijavljivati i tužiti dokle se god gladni i žedni ne vratite u prculje iz kojih ste izmigoljili u ovaj Grad, bando neumjerena provincijalska!!! FUJ!

UdNovinara

Kliks i radon.sarajevo samo prepisuju jedni od drugih. Vijesti i članci potpuno isti. Na kliksu su cak tekstove podijelili prema n vrsti novinara. Žele da raspamete ovaj narod. Gori su i od najgorih političara. Da li ta udruga novinara ima neke kodekse ponašanja novinara i da li uopšte nekad pročitaju kako su im kolege pismene?

user90104

IZGLEDA KO ****O NA KISI ! !

Amir Kulenovic

Majmun

Imoćanin

Sad te đava odnjo s njin.

komentar

Zar Bozo nije iz Foche??

/ Najnovije