:) / Objavljene prve slike i snimak s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić

19. 02. 2022. u 22:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) vjenčali su se u subotu u 19 sati u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Hana je bila dobro raspoložena dok je čekala izlazak iz vozila, a Grašo je mahnuo svima koji su ih dočekali ispred crkve.

Poput mladenaca, Tonči i Vjekoslava Huljić spremno su pozirali fotografima te se uputili u crkvu.

Samoj ceremoniji prisustvovali su roditelji Tonči (60) i Vjekoslava Huljić, Zoran i Snježana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i njezine dvije sestre te njihova porodica.

Osim njih, uz mladence su bila dva Grašina kuma, košarkaška legenda Dino Rađa (54) te poznati slovenski kuhar Tomaž Kavčić. Hani je kuma Domenica Žuvela (29), piše 24sata.hr.

Podsjetimo, za vezu Graše i Hane doznalo se u oktobru prošle godine, a u januaru ove godine objavili su da će postati roditelji. Još nije poznato je li riječ o djevojčici ili dječaku.

Beba poznatog para očekuje se na ljeto. Naime, muzičari su najavili da će nakon dolaska prinove prirediti još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu.

Prije ljubavi s Hanom, Grašo je bio skoro 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović (50). Za njihov prekid saznalo se u maju prošle godine.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)