Obilježavaju li djeca Kate Middleton Noć vještica?

0
Radiosarajevo.ba
Obilježavaju li djeca Kate Middleton Noć vještica?
Foto: EPA / Kraljevska porodica

Djeca princa Williama i Kate Middleton trenutno uživaju u jesenjiim školskim praznicima u Lambrooku, a simpatični trio, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, bit će slobodni i na praznik koji je omiljen mnogoj djeci - Halloween ili Noć vještica

I u kraljevskoj porodici, barem sudeći prema fotografiji koju je prošle godine objavio magazin Hello! prošle godine, obilježava se Halloween.

Na toj fotografiji čitatelji su mogli vidjeti kako Kate Middleton stoji ispred susjedovih vrata u Londonu sa svojom djecom, pridružujući se tako klasičnoj tradiciji 'trick or treat' (trik ili poslastica) Noći vještica, koja ima za cilj skupljanje slatkiša. Iako je ta fotografija snimljena izdaleka, zbog čega je bilo teško reći koje su kostime djeca nosila, princeza Kate je viđena kako drži torbu - možda baš da pokupi slatkiše za Noć vještica!

Rasim i Hedija iz BiH dnevno zarade do 700 KM berući vrganje: 'Uzmite kantu i zaputite se u šumu'

Rasim i Hedija iz BiH dnevno zarade do 700 KM berući vrganje: 'Uzmite kantu i zaputite se u šumu'

"Za sve koji sumnjaju da su William i Kate sasvim obični ljudi... Kate se pojavila sa svojom djecom na vratima u Londonu za Noć vještica", napisao je tad susjed poznate porodice Jay Rutland, suprug britanske nasljednice balkanskih korijena Tamare Ecclestone, čiji je dom u istom području kao i Kensingtonska palača, gdje su William i Kate živjeli.

Princ i princeza od Walesa preselili su se u Windsor 2022. godine, gdje su se smjestili u Adelaide Cottage i upisali svoju djecu u Lambrook. Ranije upućeni izvor rekao da princ William voli 'normalnu' rutinu koju princeza Kate nastoji praktikovati u njihovoj porodici, kako bi njihovo djetinjstvo učinili što običnijim.

"Njihova djeca su jako zadovoljna životom. Veliki dio toga donosi ta jedna normalnost koju Kate donosi u porodici, kako je ona sama odrastala, a to se Williamu jako sviđa", rekao je taj izvor. Ovo nije prvi put da je Jay pohvalio Kate i Williama za njihovo roditeljstvo, budući da je prošlog mjeseca tokom pitanja i odgovora na svom Instagram računu spomenuo iskreni susret.

"Kate je pokucala na naša vrata u Londonu s djecom za Noć vještica uz 'trick or treat'. Vrlo je prijateljski raspoložena i prizemna", dodao je.

Ovo je najbizarnije pravilo u kraljevskoj porodici: Ne smiju da igraju jednu društvenu igru

Ovo je najbizarnije pravilo u kraljevskoj porodici: Ne smiju da igraju jednu društvenu igru

Čini se da su Halloween tradicije oduvijek bile vrlo bliske Middletonovima. Mama princeze Kate, Carole Middleton, ranije je na društvenim mrežama progovorila o najdražem dijelu godine.

'Noć vještica je za mene vrhunac jeseni. Još uvijek se sjećam zabave i strahova iz vlastitog djetinjstva; prilike da se odjenem u kostim, ukrasim bundeve i idem u akciju 'trik or treat', napisala je Carole na Instagram računu za Party Pieces 2022. godine, godinu prije nego što je prodala posao s opremom za zabave koji je sama pokrenula.

Nastavila je: "Ove sam godine čak uzgojila vlastite bundeve, pa se radujem što ću ih ukrasiti sa svojim najdražima.

I dok George, Charlotte i Louis odrastaju kao dio kraljevske porodice, njihovi kostimi za Noć vještica mogli bi biti kao i kod svih ostalih. Kako se pisalo, 2019. godine princeza Kate je uočena u supermarketu u Norfolku kako sa svoje dvoje starije djece kupuje kostime za Noć vještica, piše tportal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije