Novi slučaj bahate vožnje influenserice iz Sarajeva: Kroz Otoku vozila 100 kilometara na sat

/ Komentari (57)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

¨Nedžla Maktouf¨

mislim da je bas sve jasno.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Divi influencerice

Ova je ženstvena ko vod kopnene vojske, jbt, šta je ovo???

Papanijada...

Vlada ulicama glavnog grada, a ova muževna influenserica je savršena ilustracija te parade-papanijade!

BiH

Ne znam ko odgoji ovakve debilne osobe to nit u sta vjeruje nit ista razmisljaju, samo para sa lahke strane, a moral 0%. Fuuuj.

I...

ako su ovo "influenseri" na koje će se ugledati mladi, šta onda da očekujemo kroz 7-8 godina... Zapitajmo se šta dopuštamo i šta sebi spremamo... Stara narodna "Sam pao, sam se ubio" niko nam nije kriv za ono što sami sebi krojimo...

Ma ja ba:

MAKTOUF, staro sarajevsko prezime! Sarajlije ćeš uskoro moći vidjeti još samo kao eksponate u Zemaljskom muzeju!

Habuhabuhabu

Treba je skinuti s interneta i vratiti na pašnjak.

Jole

Samo da pusti brkove kakva bi to momcina bila

Haha

Sarajlabadska pješadijo, toplo vam preporučam da je popratite onlajn i da dobro naučite koja vozila ova sunitska influenserka posjeduje. Moglo bi vam spasiti život!

Sarajevo bih

Divlja kokoš,doživotno oduzeti vozačku dozvolu dok krmaća nije nekog ubila,onda če biti kasno PS poremse ti se na radni naziv divljakuša bi ti puno bolje i primjerenije bilo.

Iskrene želje

Od srca želim ovoj ili ovom retarduši/retardu da neko na nju/njega naleti 100 na sat kad bude na pješačkom. P.S. Pored ove/ovog čak je i Hana H. utjelovljenje ženstvenosti, tobejarabi!

Hogo

Zašto ovakvim krmačama dajete prostor i reklamirate ih, ne bih bio ni čuo za njih da vi ne pišete ove idiotizme i objavljujete ove bljuvotine od fotografija?

****

***

Nadimak...

Nedzla,tebi i onom ti debelom odvarynom brati JM....toliko

Hahaha

Kakva krava, otac je njen :)

***...

***

tuner

influence je uticaj. ovakve nemaju uticaj ni na koga samo radi si sa i gu zi ca ih ljudi zaprate jer ne placaju da gledaju te slike po novinama. ona se umisli da je faca. a u stvari je niko i nista a uticaj ravan velikoj nuli

Sta kazu

****'l se ova u pakaš?

Prcno

bih je od zorta!

oo sk novi grad

šta joj radi influenser, izgleda onemoćao?!

Adrenalin

Ove ženske sve zahebanije, iz vlastitog vozačkog iskustva...

Hannah

Krkana!!!

Sarajka

Dotičnu treba prvo dobro kazniti po džepu,a onda je poslati da volontira u bolnicu ili slične ustanove.Možda bi drugi put i upotri****la malo i mozak.Roditelji su joj podobro zakazali u odgoju

Guest

jeko ova ***?

WANNABE MAFIA, BRUDA, BRADA, TEBRA!

Ovaj idiotski snimak bahate influencerice govori hiljadu riječi. I daje dijagnozu dotične bolesnice. I bolesnog, paralelnog svijeta u kojem ona i njoj slični žive. Samožive, jedva funkcionalne spodobe, IQ sobne temperature. Invalidirani rječnik od 500 riječi kojima se sporazumijevaju. Speed, kokain, heroin, oružje, makine, k**avele. Nabildanost, tetovaže, "kraljevi, kraljice, brude, brade, tebra, utoke". Kila zlata oko vrata, markirana odjeća, obuća, mobiteli. Svijet, hijerarhija, smisao, vrijednosti, sve što je poželjno, "cool, in, top, vrh" u "pjesmama" autotune arlaukanja Jale i Bube. Povezanih s najmračnijim dijelom sarajevskog podzemlja. I cijelo društvo to- kao i sve ostalo- nijemo, ravnodušno, bespomoćno gleda. A broj ovakvih spodoba raste na dnevnoj bazi, razmnožavaju se brže od gremlina. I to je samo dio veće slike i kolektivne dijagnoze cijelog bh. društva. I nije utješno što je, općenito, doslovno identično stanje u našem susjedstvu, ali i globalno!

Ask

Oduzeti vozilicu tj. Oružje ubit će nekog.

***

***

Juckelana

Ne bi s'jala ovako jako ova nasa lijepa avlija.... Da te nije Alija. Eto za sta i za koga izginuse čestiti ljudi

Juckelana

... Da te nije Alija...

Sunce

A znas li ti da svi znaju vozit 100 na sat? Znaju? Je li to neko mudro slovo udarit po gascini i voziti. Ne razumijem zašto je brza vožnja nesto cime bi se trebali hvaliti...

Nar

Ne zvuci samo tebi tako, vec svim idiotima slicnim tebi. Hajde smiri se dok nisi ubila koga retardu. Trebas svoju silu ispoljavat nekako drugačije. Evo proljece je hajmo motiku u ruke i kopaj.

***

***

***

***

Influenserica

i babo Abduladhimu Mektouf je bio influenser ´93 u Travniku.

SaniX

Kad cujes ovu odvratnu nazovi muziku,sve ti je jasno.

Influenserica?

... za sta, koga?? Papanka je ober ***, moze samo pelet reklamirati!!

Celo

Oduzmite joj vozilo

Bake

Beppa Joseph za nju pojam ljepote i njeznosti....

Almina

Bitno je da ja idem po sudovima zbog prekrsaja,a oni ne moraju mogu i javno objavit sve!!

Seka

Sram nek vas bude radiosarajevo sta god napisem nije uredu jos pisem normalno

Fishek10

voli jOka kola i bijesne momke !

Fishek10

>>MAKTOUF, staro sarajevsko prezime! Sarajlije ćeš uskoro moći vidjeti još samo kao eksponate u Zemaljskom muzeju! ka Ma ja ba:<< Sarajlije su davno napustile grad i naselili obliznja sela u okruzenju radi ciste have...

kakva je ovo spodoba

musko influenser,pravi

Rose

Brđanka anđelka ti ,u polje to gonite..

Goki

E sad na Bin Bin i gass

Nekk

Kakvo je to prezime u nje, gurbetsko

Sta??

Ako je ova brdjanka influenserica i nekom uzor, svi kolektivno trebaju da se samoubiju. Policija prva, kad ovo dozvoljava.

crni

ufurana ...samo tvorza i rad na njivi od 7 h do 19 h svaki dan ( doživotno )

Edin387

U moj vakat... Influenserice nisu bile ružne🤣🤣🤣🤣

Memo

E cuj iz Sarajeva

lol54

Kakva crna influenserica od 21k pratilaca?! Dižete joj rejting bez potrebe

Laki

A ja influencerice i klinca, da joj nije brat svinja debela, niko nikada znao ne bi za nju.

Eki

Šta je to ba moj šef kombijem 120 sa paletom rigipsa prolazi svaki dan dvaput

Neko

****čica obična, fol neka faca a **** se za cenera. Neka malo pripazi da moj prijatelj ne bi objavio njihov seks kad ga je molila da je vodi u Bodrum a zauzvrat će mu "raditi sve".

Guest

vrati konju glavu , livada place za tobom

***

***

/ Najnovije