Novi detalji života Meline Džinović: 'Već mjesec dana je tamo, sve je ostavila iza sebe'

1
Radiosarajevo.ba
Novi detalji života Meline Džinović: 'Već mjesec dana je tamo, sve je ostavila iza sebe'
Foto: YouTube / Melina Džinović

I dok je Haris Džinović u jeku i nakon burnog razvoda dao mnogo intervjua u kojima je iznio i 'prljavi veš' iz njihovog braka, Melina se o privatnom životu nije oglašavala. Nakon što je napustila obiteljsku vilu na Senjaku, jedno vrijeme je živjela u hotelu, a sad je konačno otkriveno gdje se uistinu preselila.

Naime, modna dizajnerica novi je život započela na Azurnoj obali.

'Melina sada živi na Azurnoj obali, više od mjesec dana je tamo. Vidjeli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno, žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi živjeti i uživati u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi', rekao je dobro upućeni izvor za srbijanske medije.

Milionski kriminal u RS: Uhapšen bivši direktor, potraga za SNSD-ovim kandidatom za načelnik

Milionski kriminal u RS: Uhapšen bivši direktor, potraga za SNSD-ovim kandidatom za načelnik

Melina je, naime, mjesecima skrivala da planira selidbu daleko od Srbije, a još na proljeće tražila je stan u Monacu gdje trenutno i živi.

Podsjetimo, nakon što je razvod ovog estradnog para nakon 22 godine ljubavi šokirao regiju, Haris je javno iznio i dotad nepoznate detalje koji upućuju da su problemi između njih počeli dosta ranije.

Melina povukla novi potez: Otkrila i šta joj je sve Haris omogućio

Melina povukla novi potez: Otkrila i šta joj je sve Haris omogućio

"Ne sretnemo se kada legnemo spavati. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako želi spavati, tuširati se, kupati, raditi svašta nešto u svojoj intimi... Svako je htio imati svoju sobu, a ako nekom treba s*ks, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu ili ću ja u tvoju", rekao je pjevač tada.

"Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka: 'Prevareni muž zadnji sazna', nije to neko izmislio bezveze. Nemojte me ništa pitati o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav", zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije