Melina povukla novi potez: Otkrila i šta joj je sve Haris omogućio

0
Radiosarajevo.ba
Melina povukla novi potez: Otkrila i šta joj je sve Haris omogućio
Foto: Ringier / Melina Džinović

Bosanskohercegovački pjevač narodne muzika Haris Džinović (72) i njegova bivša supruga, dizajnerica Melina Džinović (42) zajedno su proveli više od 20 godina, od čega 12 godina u braku. Kako izvještavaju srbijanski mediji, on i njegova bivša supruga više ne dijele isto prezime jer je nakon šokantnog razvoda Melina zatražila njegovu promjenu.

Iako je na početku razvod Harisa i Meline Džinović izazvao šok, Haris je u nekoliko navrata otvoreno govorio o razlazu od bivše supruge, s kojom ima dvoje djece - sina Kana i kćer Đinu. Oni su s ocem nastavili živjeti u raskošnoj vili na Senjaku, dok je Melina porodični dom napustila još prije godinu dana. 

Melina je naime nakon razvoda od Harisa odbacila prezime Džinović i vratila svoje djevojačko - Galić.

Preminuo legendarni košarkaš: Bio je ponos Jugoslavije

Preminuo legendarni košarkaš: Bio je ponos Jugoslavije

"Upravo je Haris taj koji je omogućio da moj brend bude tu gdje je sada. S obzirom na to da sam brzopleta prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris posjeduje, skoro sve moje poslovne odluke donio je, na moju veliku sreću, upravo on", poručila je svojevremeno.

Podsjetimo, nedavno je otkriveno i gdje Melina živi. Melina je poslije odlaska iz raskošne kuće na Senjaku neko vrijeme živjela u jednom hotelu u Beogradu. Nekoliko sedmica kasnije, modna kreatorica snimljena je u Novom Beogradu, gdje navodno živi u jednoj tamošnjoj zgradi.

Kako Haris Džinović savjetuje sina: "Ako izlaziš navečer i da upoznaš neku djevojku, tu hljeba nema"

Kako Haris Džinović savjetuje sina: "Ako izlaziš navečer i da upoznaš neku djevojku, tu hljeba nema"

Haris je nakon razvoda izjavio kako je spreman za novu ljubav. 

"Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju dojam lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora imati savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke i kad se završi u krevetu... Žene moraju imati stav! Svi ljudi bi trebali imati stav", kazao je za srbijanske medije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije