Nova ljubav: Shakira ima novog dečka, mlađi je od nje 13 godina

0
Radiosarajevo.ba
Nova ljubav: Shakira ima novog dečka, mlađi je od nje 13 godina
Foto: Društvene mreže / Shakira

Shakira ima novog dečka! Naime, magazin US Weekly objavio je da je pjevačica započela vezu s profesionalnim američkim košarkašem Jimmyjem Butlerom (33).

"Izlazili su nekoliko puta, ali sve je još na početku i pitanje je hoće li veza potrajati ili je to samo kratkotrajna strast”, rekao je izvor blizak paru za US Weekly i dodao da Shakiri razlika od 13 godina nije problem.

"Pored njega je uvijek nasmijana i vesela, prvi put nakon dugo vremena",  kaže izvor.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sinovi koje je dobila u braku s Gerardom Piqueom, Milan (9) i Saša (7), veliki su obožavatelji košarkaša. Butler ih je upoznao, ali prema izvorima nije provodio puno vremena s njima.

Nakon što je Shakira na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj bodri Butlerovu ekipu, košarkaš ju je ubrzo počeo pratiti na Instagramu i lajkati njene objave, što je pobudilo sumnju da se viđaju.

Shakira i Pique razveli su se u junu 2022. nakon 10 godina veze. Kao razlog navode nevjeru, iako nisu htjeli izravno potvrditi što se zapravo dogodilo.

Nedugo nakon razlaza, Pique je u augustu iste godine viđen s manekenkom Clarom Kea, a kasnije je potvrdio da su u vezi, piše Story.

El amor más puro

Posted by Shakira on Monday, August 8, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije