Objavljene fotografije: Ovo je novi dečko Danijele Martinović

1
Radiosarajevo.ba
Objavljene fotografije: Ovo je novi dečko Danijele Martinović
Foto: Photojoiner / Danijela Martinović i Josip Plavić

Na proslavi časopisa Gloria održanoj u četvrtak, splitska pjevačica Danijela Martinović (51) nije skidala osmijeh s lica, a razlog njenog dobrog raspoloženja zasigurno je i novi muškarac koji joj je osvojio srce, kriminalistički inspektor Josip Plavić (49).

Kako je sama pjevačica rekla, "sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi". Danijela je Josipa upoznala nakon prekida gotovo 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom (46), a za sve je bila "kriva" krađa identiteta preko interneta koju je u policiji podnijela njezina advokatica prije otprilike godinu dana, piše Slobodna Dalmacija.

Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su druženje. 

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

"Nakon što smo se upoznali, provodili smo dosta vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je pjevačica za Gloriju koja nije isključila mogućnost da o svemu napiše i knjigu.

"Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", rekla je pjevačica.

Bliska Danijelina prijateljica s estrade, koja je željela ostati anonimna, komentarisala je kako je pjevačica u ovom trenutku presretna.

Danijela Martinović opet ljubi: Zbog Graše je plakala, a dečko inspektor riješio je njen slučaj

Danijela Martinović opet ljubi: Zbog Graše je plakala, a dečko inspektor riješio je njen slučaj

"Ona vam je zaljubljena preko ušiju što se kaže i zaista sam sretna zbog toga. Zaslužila je imati pravog muškarca uz sebe koji je voli, poštuje i neizmjerno cijeni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života", rekla je prijateljica za Slobodnu Dalmaciju.

Kako saznaju, iza Josipa je jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je u više nego dobrim odnosima. Na prvu je i njegovim i Danijelinim prijateljima bilo pomalo čudno što su se povezali, jer se fizički dosta razlikuju. Pjevačica je sitnije građe, dok je Josip visok, veoma snažan i jak.

Ovaj zagrebački policajac također je poznat i u estradnim krugovima kao rock pjevač i gitarist. Dio je benda Izvan Zakona osnovanog 1991. godine u kojem svira gitaru i pjeva te pravi tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Josip ima zatvorene profile na društvenim mrežama, no prema fotografijama koje se mogu vidjeti, nosi krst oko vrata, vidi se da njeguje rokerski stil odijevanja, a nezaobilazan detalj njegovog imidža su naočale Ray Ban, poderane traperice, kožnes rukavice i prstenje. Osim toga, zaljubljenik je u paintball i potpredsjednik jednog paintball kluba.

Prije Plavića, Danijela je bila u dugogodišnjoj vezi s pjevačem Petrom Grašom te u trogodišnjem braku s kolegom Markom Perkovićem Thompsonom prenosi Jutarnji hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije