Njena je zadnja: Kraljica Elizabeta mora odobriti vjenčanicu Meghan Markle

Radiosarajevo.ba
Njena je zadnja: Kraljica Elizabeta mora odobriti vjenčanicu Meghan Markle
Foto: Profimedia / Ilustracija
Za princa Harryja vjenčanica Meghan Markle možda će biti veliko iznenađenje, ali ne i za kraljicu Elizabetu. Moćna vladarica koja ništa ne prepušta slučaju, ovih će dana pogledati finalnu kreaciju haljine i dati svoj sud uoči velikog vjenčanja.

Do vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja ostalo je još svega nekoliko dana, stoga su u toku finalne pripreme za taj veliki dan koji će uči u britansku historiju.

Uobičajena praksa koju svaka mladenka koja ulazi u kraljevsku porodicu mora ispoštovati je da vjenčanu haljinu pokaže kraljici i pritom dobije njezino dopuštenje da je odjene.

Isto je 2011. godine učinila i Kate Middleton, nekoliko dana uoči vjenčanja s princom Williamom.

Meghan MArkle - undefined

Foto: Pinterest / Meghan Markle

Kako ni mlađi unuk princ Harry ne bi bio zakinut, kraljica se ovih dana sprema pogledati i završnu verziju vjenčanice Meghan Markle, koju je najvjerovatnije dizajnirala modna kuća Ralph & Russo, piše Telegraph.

Vjenčanica modnog dvojca Ralph & Russo, jednog od najluksuznijih britanskih izvoznih proizvoda, mogla bi biti pravo remek-djelo.

Za njezinu izradu uloženo je stotine sati, a gotovo sve na njoj rađeno je - ručno. Stajat će 135 hiljada dolara, a nju će platiti kraljevska porodica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije