Nikad ljepša Angelina Jolie pokazala djelić raskošnog doma

0
Radiosarajevo.ba
Nikad ljepša Angelina Jolie pokazala djelić raskošnog doma
Foto: EPA-EFE / Angelina Jolie

Hollywoodska glumica Angelina Jolie pozirala je za novu naslovnu stranicu britanskog izdanja časopisa Vogue, i to u okruženju vlastitog doma i pritom nakon dugo vremena dala intervju u kojem je otkrila neke nepoznate detalje svog majčinstva i odnosa sa djecom.

45-godišnja Angelina, koja trenutno izgleda bolje nego ikad, priznala je da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom djecom i da joj mi mirno sjedenje nikada nije dobro išlo, te da joj sve šestero djece pomaže u majčinstvu, piše Dnevnik.hr.

Fotografije njenog doma možete pogledati na OVOM linku. 

Brad Pitt i Angelina Jolie - undefined

Foto: Pinterest: Brad Pitt i Angelina Jolie

Glumica s bivšim partnerom i glumcem Bradom Pittom dijeli 19-godišnjeg sina Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, i zaključila je kako ju je njena porodica na neki način izliječila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje.

"Mirno sjedenje nikada mi nije dobro išlo. Iako sam oduvijek željela imati puno djece i uvijek sam se zamišljala kao Jane Goodall, koja uz to putuje džunglom, nisam to zamišljala na neki tradicionalan način. Imam osjećaj kao da mi nedostaju sve vještine da budem tradicionalna majka koja bude kod kuće. Snalazim se jer su mi djeca poprilično izdržljiva i pomažu mi, ali uopšte nisam dobra u tome", izjavila je Angelina.

Angelina je 2016. godine prekinula s 57-godišnjim Bradom nakon što su u braku proveli dvije, a u vezi prije toga čak 12 godina. Nakon žestoke borbe oko starateljstva nad djecom danas tvrde da su u boljim odnosima što se toga tiče, isto kao i finansija.

Angelina Jolie sa djecom - undefined

Twitter: Angelina Jolie sa djecom

Glumica je priznala da trenutno ne zna je li u potpunosti sretna, ali insistira na tome da ima pozitivan pogled u budućnost.

"Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše porodice. Krv koja se poput leda polako topi vraća se u moje tijelo. Veselim se pedesetima i osjećam da ću napraviti još jedan korak naprijed. Iako, neki dan smo bili na trampolinu i djeca su me upozorila da moram paziti da se ne povrijedim, a ja sam pomislila: Bože, nije li to smiješno? Bila sam akcijska glumica, a sada mi djeca govore da siđem s trampolina jer ću se povrijediti", otkrila je glumica.

Dodala je i kako vjeruje u mladost u ljudima te da tako jasnije vidi razliku između dobra i zla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije