Nije trudna? Da li Meghan Markle nosi umjetni trbuh, pogledajte detalje

Radiosarajevo.ba
Nije trudna? Da li Meghan Markle nosi umjetni trbuh, pogledajte detalje
Trudnoća Meghan Markle (37) glavna je vijest otkad su to službeno saopćili iz Kensingtonske palače.

Od toga trenutka analizira se svaki njen pokret, svaki modni odabir, geste, mimike… Ono što je mnogima zapelo za oko jest to da se novopečena trudnica stalno drži za trbuščić. Ova naizgled normalna pojava u nekima je izazvala sumnju te su već krenule prve teorije zavjere. 

Na YouTubeu je osvanuo video u kojemu ženski glas s američkog govornog područja tvrdi da Meghan uopće nije trudna te da njeno dijete nosi surogat majka. To je potom objašnjeno ponajprije činjenicom da se bivša glumica u javnosti često hvata za trbuh – kao da će joj ispasti. 

"To je očigledan pokazatelj da Meghan nosi jastuk ispod odjeće, njeno ponašanje nije prirodno. Trudnički trbuh ne može nikamo i nema ga potrebe držati”, objašnjava YouTuberica koja “operira” pod nadimkom Ashli Slizone

“To je nešto što ne bi trebalo biti ondje i ona to zna, zato ne može prestati to pridržavati”, dodaje.

Pomno je analizirala Meghanine nabore ispod odjeće i došla do zaključka da vojvotkinja od Sussexa nosi protetički trbuh koji je pričvršćen na svojevrsni triko. Njezine argumente pogledajte u priloženom videu pa sami zaključite ima li u tome istine ili žena samo nije obožavateljica lika i djela Meghan Markl, prenosi net.hr

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije