Nevjerovatni razlozi razvoda Romana Abramoviča i Dashe Zhukove

Radiosarajevo.ba
Nevjerovatni razlozi razvoda Romana Abramoviča i Dashe Zhukove
Roman Abramovič objavio je jučer da se razvodi od treće žene Dashe Zhukove, no već je otkriveno da je jedan od razloga za to otok u centru Sankt Peterburga koji je kupio za 360 milijuna funti.

Otok New Holland, koji je odvojen od povijesnog dijela grada putem tri kanala, postao je Abramovičevo vlasništvo, a plan je bio pretvoriti ga u turističku atrakciju. Oko tog dijela plana slagali su se i Roman i Dasha, no problem je nastao kad su trebali dogovoriti konkretnije detalje.

Prema riječima poduzetnika Antona Vuime, Daša je maštala o mini Ibizi, dok je Roman želio da otok izgleda kao mini Europa.

"Dasha je željela disko na otvorenom kao na Ibizi, dok je Roman maštao o kulturnom središtu, restoranima i izgledu male Europe. To je na kraju i ostvario. Posvađali su se oko toga u javnosti, tri ili četiri puta", ispričao je.

Navodno su još od Božića prošle godine živjeli odvojeno. Blagdane je 36-godišnja Dasha provela s bogatašima u Hamptonsima, dok je njen 14 godina stariji muž bio sam u Rusiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije