Nevjerovatna sličnost: Svi pričaju o novoj fotografiji princeze Charlotte

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatna sličnost: Svi pričaju o novoj fotografiji princeze Charlotte
Foto: Instagram / Princeza Charlotte

Princeza Charlotte u nedjelju je proslavila šesti rođendan.

Palača Kensington podijelila je dosad neviđenu fotografiju koju je snimila vojvotkinja od Cambridgea, koja je prva članica kraljevske obitelji koja je snimila službene portrete članova svoje obitelji.

Princeza Charlotte drugo je dijete i jedina kći princa Williama i Kate Middleton.

Stariji brat princeze Charlotte, princ George, u julu puni osam godina, a najmlađi klinac s Cambridgea, princ Louis, u aprilu je napunio 3 godine.

Princeza Charlotte nalikuje mnogim svojim kraljevskim rođacima - neke njene fotografije izgledaju zapanjujuće slično fotografijama iz djetinjstva Middletona, njene pokojne bake, princeze Diane, pa čak i dalekih kraljevskih rođaka.

Princeza Charlotte - undefined

Foto: Insider: Princeza Charlotte i Kate dok je bila mala

Na nekim fotografijama čini se da princeza Charlotte sliči svojoj prabaki, kraljici, dok je još bila princeza Elizabeth.

Princeza Charlotte - undefined

Foto: Insider: Princeza Charlotte (desno) i kraljica u djetinjstvu (lijevo)

Na svojoj fotografiji od šestog rođendana, međutim, pokazuje neobičnu sličnost s njenim tatom, princom Williamom, kada je bio otprilike iste dobi, o čemu su ushićeno izvijestili svi svjetski mediji.

Ovdje je princ William, kad je imao oko 7 godina, prikazan 1989. godine kako u svojoj školi ostavlja službu zahvalnosti.

Čini se da njih dvoje imaju slične osmijehe i crte lica, na što su ukazale hiljade ljudi na društvenim mrežama koji dijele ovu sliku:

Princeza Charlotte - undefined

Foto: Insider: Princeza Charlotte

Kate Middleton je portrete princeze Charlotte napravila izvan obiteljske kuće u Norfolku u Engleskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije