Neprepoznatljivo: Ovako danas izgleda sin slavnog glumca Willa Smitha

Radiosarajevo.ba
Neprepoznatljivo: Ovako danas izgleda sin slavnog glumca Willa Smitha
Foto: Instagram / Jaden Smith

Jaden Smith (20), sin glumca Willa Smitha (50), glumio je u nekoliko remakeova, a kao dječak se proslavio u filmu Karate Kid.

Jaden Smith - undefined

Foto: IMDb: Jaden Smith

Kasnije je ispred svoje glumačke karijere stavio onu muzičku te se bacio na rap karijeru.

U muzičke vode svojedobno je uplivao gostujući na pjesmi Never Say Never, koju je snimio zajedno s Justinom Bieberom (25), a danas nastupa na jednom od najvećih festivala na svijetu, Coachelli u kalifornijskoj pustinji.

Jaden Smith - undefined

Foto: Instagram: Jaden Smith

“Od onako slatkog klinca do ovoga. Wow, ne znam šta bih rekla na tvoj današnji izgled”, jedan je od komentara koji su mladom muzičaru napisali na objavu fotografije na društvenoj mreži.

Ipak, čini se kako mladi Jaden ne može mariti manje za mišljenje svojih pratitelja i ljudi koje ne poznaje.

Odrastanje u porodici celebrity para učinilo je, po mišljenju mnogih, od repera poprilično razmaženog klinca, a njegova misija kao da je cijelo vrijeme dodatno šokirati sve one koji mu spočitavaju imidž i ponašanje.

Jaden Smith - undefined

Foto: Instagram: Jaden Smith

Tako se Jaden već ranije oblačio u suknje, imao nekolicinu razmaženih ispada prema osobljima hotela i restorana, a nedavno je i javno obznanio kako je u vezi s reperom Tylerom, The Creatorom (28). Ne zna se je li Smithov sin bio ozbiljan ili je to bio samo još jedan od njegovih mnogobrojnih performansa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije