Neobične instrukcije: Glumica poručila svojim fanovima da se okupaju

1
Radiosarajevo.ba
Neobične instrukcije: Glumica poručila svojim fanovima da se okupaju
Foto: Printscreen / Rie Takahashi

Sjećate li se onoga kad su organizatori Yu-Gi-Oh turnira zamolili natjecatelje da se operu prije dolaska na javno natjecanje? Nešto slično nedavno se dogodilo u organizaciji koncerta pjevačice Rie Takahashi.

Bez brige, nismo postali čisto žutilo (još) jer vidite, Rie Takahashi ima veze s gamingom. Popularna je, između ostalog, i zbog svoje uloge u poznatoj igri Genshin Impact, gdje je posudila glas liku zvanom Hu Tao. Prati ju milion ljudi na Twitteru i njima je Takahashi prije svog prvog koncerta uživo doslovno nacrtala kako se ponašati i u kakvom stanju doći na koncert.

Takahashi je svojim fanovima dala svakojake savjete, od toga da je korisno imati eksternu bateriju za mobitel, do toga da je preporučeno da se ljudi okupaju prije dolaska na koncert.

Nesreća na radu: Radnik (51) iz BiH teško povrijeđen u Austriji

Nesreća na radu: Radnik (51) iz BiH teško povrijeđen u Austriji

Začudo, internet na to nije reagirao kako internet inače reagira, tako da zbog ovoga nije nastala nikakva kontroverza niti se iko od fanova uvrijedio. Sasvim suprotno, instrukcije koje je pjevačica/glumica postavila nasmijale su dobar dio njezinih fanova, piše Hcl.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije