Nekadašnja Miss Jugoslavije Jelena očekuje četvrto dijete sa šeikom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srpkinje su unistile i OTOMANSKU IMPERIJU...

uNISTICE JOS LAKSE OVAJ SLJAM U MUSLIM,ANKSOM SVIJETU ,OVAJ OTPAD ZVANI uae.....

Nema sanse da ga

Said tvrda izvadi .

suljo

Ma bravo Jelo janje moje bijelo!

Le

Hajvani niste napisali kako se prije prezivala kad je bila miss, sigurno nije imala ovo arapsko prezime. I ova nije bila miss sfrj, mozda srj a to nije isto.

jelaaa

cirkus! kakvo joj je ovo prezime, On se zove said bin draji, zači; said sin draija kako se ona može zvati ??' jelena sin draija???? smiješno .Ovdje neko debelo laže....hm

Gost

Jelo a kako se ti prezivas cuj Jela hahahah ne znam jesil Jela il si Bukva al si glupa to sigurno.a kakvo je tvoje prezime draga mozda Drolja ilii...mislim da bi zeljela biti na jeleninom mjestu pa pises takvu glupost bas nide veze.

/ Najnovije