Navijači uvjereni da donosi nesreću: Kim Kardashian nepoželjan gost na fudbalskim stadionima

1
Radiosarajevo.ba
Navijači uvjereni da donosi nesreću: Kim Kardashian nepoželjan gost na fudbalskim stadionima
PrtScr / Kim Kardashian

Je li američka zvijezda Kim Kardashian kriva što su milijarderske trupe oko Lionela Messija i Kyliana Mbappéa izgubile na vlastitom stadionu?

Poraz je gotovo historijski, jer Parižanima to nije samo prvi domaći poraz ove sezone.

S 0:2 od Rennesa prekinut je niz od 35(!) utakmica bez poraza u Ligue 1 na vlastitom terenu. Serijal koji je trajao nevjerojatnih 735 dana, više od dvije godine.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Sada kada se na stadionu pojavila Kim Kardashian, PSG je izgubio. Lionel Messi i Kylian Mbappe bili su potpuno nemoćni, a brojni sportski strani mediji smatraju da je Kardashian bila nesretna za fudbalske klubove na čijim stadionima je boravila.

Prethodno je bila na utakmici Arsenala i Sportinga u četvrtak navečer u revanšu osmine finala Evropske lige, a ekipa trenera Mikela Artete ispala je na penale.

Kylian Mbappe i društvo u novoj sramoti: PSG izgubio od Rennesa, Lionel Messi žestoko izviždan

Kylian Mbappe i društvo u novoj sramoti: PSG izgubio od Rennesa, Lionel Messi žestoko izviždan

Mnogi fanovi Topnika na društvenim mrežama ubrzo su se složili - sve je to zbog prisustva Kim Kardashian na tribinama Emiratesa.

Neki odlaze tako daleko da traže od uprave kluba da zabrani ulazak na stadion američkoj ljepotici.

Osim činjenice da Kim očito donosi nesreću svojim omiljenim nogometnim klubovima, koje je posjetila s ciljem da napravi nogometni dokumentarac, prokletstvo Kardashian vjerovatno uključuje još nešto.

Rečeno je da će svakog muškarca koji se spetlja s obitelji Kardashian snaći loša sreća.

O tom se fenomenu šuška već godinama, a Kim i njene sestre Khloé i Courtney Kardashian ne usrećuju posebno svoje (bivše) muževe. Kimin bivši suprug Kanye West završio je na psihijatriji.

Nisu samo Kardashiani ti koji su prokleti. Za repera Drakea godinama se govorilo da su ekipe zvijezde koje su se pojavile s njim nakon toga doživjele poraze.

Međutim, Drakeovo prokletstvo je razbijeno. U finalu Svjetskog prvenstva 2022. reper se kladio na Argentinu, koja je osvojila turnir pobijedivši Francusku u finalu, prenosi Slobodna Dalmacija

[twitter]https://twitter.com/Jxw734/status/1637509052333801472[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije