Nakon što je objavila trudnoću Katy Perry podijelila tužnu vijest

Radiosarajevo.ba
Nakon što je objavila trudnoću Katy Perry podijelila tužnu vijest
Foto: Instagram / Katy Perry

Samo tri dana nakon što je objavila vijest da je trudna, pjevačica Katy Perry podijelila je tužnu vijest. Njena baka Ann Pearl preminula je u 99. godini života.

Katy je s bakom imala veoma poseban odnos te je uz nju bila veoma vezana. Vijest o njenoj smrti podijelila je putem društvenih mreža, a posvetila joj je i svoj nastup u Melbourneu.

"Ovo je za Baku. Počivala u miru", napisala je nakon nastupa na Twitteru. Ovaj nastup bio joj je ujedno i prvi nastup nakon što je objavila da je trudna s glumcem Orlandom Bloomom. 

"Ne znam postoji li takvo nešto, ali zamišljam kako duše s ovog svijeta odlaze i dobijaju poljubac u čelo od moje bake. Nadam se da je tako. Ann Pearl Hudson je bila borac. Preživjela je Veliku gospodarsku krizu, odgojila je troje djece radeći kao krojačica. Uvijek je bila svoja i uvijek ću ju nositi u sebi. Kada vidite moj humor, to je Ann. Kada mislite da sam originalna, to je Ann. Kada sam tvrdoglava, borbena i sa stilom, to je Ann. Želim da svakoga ko dođe na nebo, kao i mene, poljubi u čelo i kaže da će sve biti u redu. I bit će u redu jer sada svi u raju imaju anđela koji će ih paziti", napisala je Katy u emotivnoj objavi. 

Katyna baka stekla je mnoštvo obožavatelja nakon što se pojavila u filmu Part Of Me koji je pratio Katyn koncert. Bila je prepoznatljiva po svom smislu za humor i sarkastičnim odgovorima.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije