Katy Perry i Orlando Bloom čekaju svoju prvu bebu?

Radiosarajevo.ba
Katy Perry i Orlando Bloom čekaju svoju prvu bebu?
Foto: Hello Magazine / Orlando Bloom i Katy Perry

Atraktivan pjevačica Katy Perry nedavno je snimljena u jednom restoranu kako nazdravlja čašom vode svom partneru, glumcu Orlandu Bloomu i tako potakla spekulacije koje govore kako je Perry već nekoliko sedmica u drugom stanju.

Znajući da je Katy veliki obožavalac vina, svi su bili iznenađeni zbog čega je svom partneru uz osmjeh nazdravila čašom vode. 

Sumnju da se nalazi u blagoslovenom stanju potvrdila je jedna njena prijateljica ne željeći da otkrije svoj identitet, rekavši kako se Katy posljednjih dana rijetko udaljava iz njihovog zajedničkog doma, što je ona objasnila činjanicom da pjevačica ne želi previše da se zamara.

Iako su mediji pokušali zvaničnim putem od njenog menadžera saznati informaciju da li Perry trudna, on nije želio dati potvrdan odgovor, rekavši kako on nema pravo komentarisati njen privatni život, što je dodatno podgrijalo sumnje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije