Nakon što je bježao od djece, Ronaldo izveo Georginu u dubrovački restoran

Radiosarajevo.ba
Nakon što je bježao od djece, Ronaldo izveo Georginu u dubrovački restoran
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL / Ronaldo s djevojkom uživa u Dubrovniku

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo trenutno uživaju na odmoru u Dubrovniku, a prema pisanju Dubrovačkog Dnevnika, Georgina se iz kombija rugala i smijala djeci koja su, među znatiželjnim obožavateljima, pokušala doći do svog nogometnog idola na ulicama grada.

Nakon toga, Ronaldo ju je sinoć u društvu prijatelja odveo na večeru u skupi restoran s japanskom kuhinjom.

Manekenka je ranije obožavateljima otkrila gdje odsjeda, kako provodi slobodno vrijeme te u kakvom pogledu uživa, a negdje oko vremena kada su bili na večeri na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj u pripijenom kombinezonu pozira na ogradi od stepenica.

„Ja, kad mi frendica kaže da mi dolazi muž i da se ponašam normalno“, našalila se u opisu fotografije na kojoj nosi komad s potpisom Roberta Cavallija za koji je izdvojila oko 3.700 KM.

Večer prije također su dijelom proveli u restoranu, a riječ je o jednom od najekskluzivnijih u Dubrovniku koji ima i Michelinovu zvjezdicu, do čijih su ih vrata unutar gradskih zidina dovezli kombijem, što je prije njih doživio samo papa Ivan Pavao ll.

Inače, par je u Dubrovniku već tri dana te odsjeda u jednoj prestižnoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega odsjedale neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Elizabeth Taylor, Sofie Loren i Jamieja Foxxa, a luksuz u kojem uživaju stoji ih pravo bogatstvo, što je za igrača Juventusa prava sitnica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije