Nakon sahrane princa Philipa, kraljevsku porodicu potresa novi skandal

1
Radiosarajevo.ba
Nakon sahrane princa Philipa, kraljevsku porodicu potresa novi skandal
FOTO: EPA / Navodno ne žive više zajedno

Samo nekoliko dana nakon sahrane princa Philipa, kraljevsku porodicu potresa novi skandal. Prema pisanjima stranih medija, princ Charles i Camilla navodno više ne žive zajedno.

Camilla Parker Bowles navodno je ostavila princa Charlesa samo dva dana nakon sahrane njegovog oca, princa Philipa. Kako piše magazin New Idea, 73-godišnja vojvotkinja Cornwalla i dvije godine mlađi suprug trenutno prolaze kroz bračnu krizu, a Camilla je odlučila otići i korak unaprijed te je prema riječima izvora, supruga zamolila da iseli iz porodičnog doma.

„Većina bi pomislila kako će Camilla, kao buduća supruga kralja, u ovim trenucima biti uz Charlesa, ali to se nije desilo“, rekao je neimenovani izvor za ovaj medij te pojasnio kako je britanskog prijestolonasljednika suprugina odluka u potpunosti slomila.

Navodno je upravo zbog ovoga Charles vrijeme tugovanja za ocem odlučio provesti na imanju u Walesu dok je Camilla, prema pisanju New Idea, preselila u kuću Ray Mill House.

Također, isti izvor ispričao je i kako je Charlesa dodatno dotukla činjenica da ga djeca, prinčevi William i Harry, nisu posjetili nakon razdvajanja od supruge pa najstariji sin britanske kraljice Elizabete II. trenutno vrijeme tugovanja za ocem, vojvodom od Edinburgha koji je sahranjen 17. aprila i period razdvajanja od supruge provodi sam na rustikalnom imanju u Walesu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije