Nakon masakra u Beogradu, Severina odgodila koncert: "Svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama"

3
Radiosarajevo.ba
Nakon masakra u Beogradu, Severina odgodila koncert: "Svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama"
Foto: Twitter / Severina

U Beogradu se danas dogodila stravična tragedija koja je potresla cijelu regiju, kada je čenik (14) osnovne škole na Vračaru, ušao je naoružan u svoju školu i ubio osmero djece i zaštitara. 

Pjevačica Severina se nakon tog nesretnog događaja oglasila na svom Instagram profilu.

Ona je ovih dana trebala održati koncert u Beogradu, ali odlučila ga je otkazati.

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

"Kada se dogodi riječima neopisiva tragedija, kad odrasli zanijeme, kad tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama. Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. Iskrena sućut svima koji su danas izgubili nekog svog...", napisala je Severina u objavi na Instagram profilu, prenosi Slobodnadalmacija.hr.

Podsjetimo, u jutarnjim satima srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije