Nakon javnih komentara o njenom razvodu, Melina "otpisuje" svoju dugogodišnju drugaricu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brko

Dobra Melina pojeo bi joj ****o ko sarmu

Djole

***

Fishek10

u brk te...

HUKA

Romska posla. Pa zar nemate sta pametnije pisato ako nemate nisko ste pali.

Durda

Ocito je boli istina ali ta posvudusa za vrlo kratko vrijeme ce traziti i prodati se za lovu jer je nece imati tko financirati a nije naucena nista raditi vec je krpelj na necijim kedima ali mladi nece staru babu vec ce sebi ravnu curu zato fosil ce joj bit hit muskarca drugo nije zasluzila

ELA

MELINA NIJE SIBICAR KAO STARI PRDONJA HARIS KOME GODI I NEGATIVNI PUBLICITET! Dao je vise izjava zadnjih 2 sedmice nego prije u zivotu!

Tivra ...

...vuglash, otpust ...

ÐurđadajtriPana

Trebala si je i ranije otpisati👍

Kuzman

Draga Hana istina nekoga bas pogadja.Pozzzz

Cvecka

Hana nije nicim uvredila Melinu. Naprotiv!

/ Najnovije