Nakon drame na suđenju s Popovićem, oglasio se i Severinin suprug

Radiosarajevo.ba
Nakon drame na suđenju s Popovićem, oglasio se i Severinin suprug
Nakon drame na suđenju Milana Popovića i Severine Kojić oko skrbništva nad malim Aleksandrom, pokrenuta je akcija u kojoj poznate i nepoznate mame podržavaju Severinu na Facebooku.

Podsjetimo, donesena je privremena mjera po kojoj Severina 200 dana godišnje neće biti s Aleksandrom.

Njen bivši partner Milan Popović za Index je komentirao situaciju i rekao da Severina može zvati i posjećivati sina kada god želi, a na Instagramu se oglasio njen suprug Igor Kojić emotivnom fotografijom Severine i Aleksandra.

Kojić je u opis fotografije stavio citat iz Backstage, knjige o Severininom životu iza pozornice, a u kojem spominje "nekog zle energije, samoživog i sebi bitnog". 

"Ali tu je došao neko zle energije, samoživ, sebi bitan, a drugima nebitan lik i sisao je, uzimao, krao i proždirao njenu energiju. Nisam to odmah primijetio, ali prije početka probe izvodim Seve na binu kao i mnogo puta prije toga, a ona krhkog glasa pita: 'Đole, gdje mi je dijete? Hoću da ga zagrlim pa da počnemo probu.' Odgovaram da ne znam, ali da ću brzo da ga nađem. I nađem ga, ali osoba koja sisa energiju ne želi da ga dovede do bine, već želi da Seve dođe u svlačionicu. Tada mi se otvorila slika što se događa i zašto je tužna. Nešto sam rekao toj osobi što sisa energiju, možda na malo ružan način, no to će ostati tajna, ali je odmah uzeo Aleksandra i doveo ga do bine, proba je prošla uspješno. Svi su nasmijani, spremamo se za koncert i Seve je sretna, došlo je toliko ljudi da smo mogli još jedan koncert sutradan napraviti, ali joj je pogled tužan i duša tiha (...) Ona čini pet-šest koraka, staje ispred mene, zaklanja prostoriju kragnom i kostimom, ja vidim taj lik koji nikada neću zaboraviti. Da sam slikar, to bi bilo remek-djelo tuge izloženo u nekom pariškom muzeju", napisao je Igor i skupio gomilu komentara podrške ispod fotografije Severine i njenog sina. 

severina_instagram.PNG - Nakon drame na suđenju s Popovićem, oglasio se i Severinin suprug

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije