Brojne poznate Hrvatice podržale Severinu: I ja sam majka

Radiosarajevo.ba
Brojne poznate Hrvatice podržale Severinu: I ja sam majka
Dok se bitka za starateljstvo nad sinom između Milana Popovića i Severine zaoštrava, mnoge su poznate mame odlučile stati na Severininu stranu.

Učinile su to putem Facebook grupe "I ja sam majka", a istoimenu grupu je na Viberu pokrenula violončelistica Ana Rucner, prenosi Index.hr

podrska_severini_nula.jpg - Brojne poznate Hrvatice podržale Severinu: I ja sam majka"Cure, podržimo zajedno našu Severinu! Ubacujte u grupu sve majke koje žele podržati ovu ljubav! Ne možemo dopustiti da nas razdvajaju! Bilo bi super da svaka od vas na svom profilu stavi sliku sa Severinom ili sa svojim djetetom hastag #ijasammajka. Moramo joj dati podršku. Pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo!? I ne samo majke, neka se uključe svi, molim vas sherajte", napisala je Ana.

Grupi je do sada pristupilo gotovo dvije hiljade ljudi, a uključile su se i brojne poznate žene poput Marine Tomašević, Pamele Ramljak, Vjekoslave Bach, Nede Parmać, Nike Antolos...

I sama Severina oglasila se putem Vibera.

"Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage. Hvala vam na divnim riječima, podršci i ljudskosti. Vjerujem da se mnoge prepoznaju u mojoj situaciji, ali najteže se boriti sam za sebe. Čitam svaku vašu poruku od početka, iznova i iznova. Dobar je osjećaj znati da nisi sam. Bog vas blagoslovio", napisala je popularna pjevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije