Nakon 15 godina i petero djece - raspada se još jedan brak: Presudila je nevjera

0
Radiosarajevo.ba
Nakon 15 godina i petero djece - raspada se još jedan brak: Presudila je nevjera
Foto: EPA-EFE / Tori Spelling sa porodicom

Odavno se šuškalo da zvijezda hit serije devedesetih "Beverly Hills 90210", Tori Spelling (48) prolazi još jednu bračnu krizu sa suprugom i glumcem Deanom McDermottom (55), no čini se da ovoga puta doista nema povratka, piše Daily Mail.

Slavna glumica navodno se sprema završiti turbulentan brak s Deanom McDermottom pa već priprema zahtjev za razvod.

Izvor blizak paru tvrdi da glumcima, koji su u braku od 2006. godine, nema spasa te da se Tori želi uvjeriti da je financijski stabilna prije nego podnese papire za razvod.

Veliki preokret u Barceloni: Xavi odlučio ostati

Veliki preokret u Barceloni: Xavi odlučio ostati

"Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim advokatima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev. Pokušava sve riješiti, a prije toga se pobrinuti da je financijski stabilna", izjavio je izvor za strani medij.

Tori i Dean navodno su se svim silama trudili ostati zajedno zbog svoje petero djece - Liama, Stelle, Hattie, Finna i Beaua, ali prema riječima izvora, jednostavno nije išlo.

"Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju 'bračnim parom'. Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti", rekao je izvor, a da ne spavaju u istom krevetu javnosti je poznato još nakon što je to sama glumica izjavila gostujući na SiriusXM radiju u junu.

Najveća prekretnica u njihovom odnosu bila je Deanova nevjera za koju je javnost saznala 2014., a afera je dokumentirana i u reality showu True Tori. Iako se pričalo da su riješili bračne probleme, njihov odnos nikada nije bio u potpunosti popravljen.

"Tori još uvijek ima velikih problema s povjerenjem. Dio njihovog odnosa nikada nije u potpunosti popravljen nakon njegove nevjere", kazao je izvor te je dodao: "Živjeli su odvojenim životima. I dalje će imati obiteljske ručkove i povremene izlete, ali to je zbog djece., piše Gloria.hr.

Glumica je nedavno objavila prazničnu čestitku na kojoj pozira s njihovo petero djece, a u komentarima je Spelling objasnila kako je njezin suprug na snimanju novog igranog filma u Kanadi, zbog čega nije na fotografiji.

Ipak, izvor blizak paru rekao je za strani medij da Tori i McDermott trenutno nisu u dobrom odnosu te da preispituju svoj brak, što se nakraju i pokazalo tačnim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije