Najzgodnija navijačica u oskudnom kupaćem kostimu Vatrenim poslala poruku

1
Radiosarajevo.ba
Najzgodnija navijačica u oskudnom kupaćem kostimu Vatrenim poslala poruku
Foto: Instagram / Ivana Knoll

Ivana Knoll je titulu jedne od najzgodnijih navijačica Vatrenih osvojila nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog u Rusiji 2018. godine i od tada joj popularnost samo raste. 

Sinoć je objavila svoju fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu s kockastim uzorkom, koji je sama dizajnirala i poručila im je:

"Vatreni zapalite večeras... vidimo se u osmini finala"

Za svoje izazovne fotografije koje objavljuje na Instagramu uglavnom dobija samo komplimente, ali nađe se tu i tamo pokoji hejter.

"Nikad vas neće mrziti i vrijeđati uspješniji od vas, tako da je sve jasno. Što se tiče ružnih komentara i uopće potrebe za tim, to uvijek bude odraz samog njihovog nezadovoljstva ili onog što mrze na sebi pa projiciraju u komentarima na mene A hejterima želim da rade na sebi i nađu si život, umjesto pisanja lažnih informacija i uvreda, skrivajući iza svojih lažnih profila, jer onaj gore vidi sve", poručila im je Ivana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije