Najzanosnija i najbuntovnija članica kraljevske porodice: Rodica kralja Čarlsa pokorila modni svijet

0
Radiosarajevo.ba
Najzanosnija i najbuntovnija članica kraljevske porodice: Rodica kralja Čarlsa pokorila modni svijet
Foto: Instagram / Lady Amel Windsor

Lady Amel Windsor, rodica prinčevima Harijem i Vilijamom, redovno svojim izgledom i stilom privlači ogromnu pažnju.

Zbog svog izgleda, mnogi su je prozvali najseksepilnijom i najbutovnijom članicom kraljevske porodice, i to zbog ponašanja u javnosti i tetovaža.

Lijepa Amel Windsor danas puni 28 godina, a uveliko se bavi modelingom i bila je na naslovnicama mnogin prestižnih modnih magazina. Zahvaljujući ljepoti 2016. godine je krasila naslovnu stranu čuvenog magazina "Tatler", a ispod njene fotografije je pisalo - "Najljepša članica kraljevske porodice".

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Od tada gotovo nema modne revije koju ne nosi, ili dizajnera s kojim ne sarađuje, a postala je muza čuvenog dvojca Dolce & Gabbana.

Amelija u svakom smislu iskače iz načina života koji je karakterističan za kraljevsku porodicu. Dok ostali članovi izbjegavaju korištenje društvenih mreža, njen profil na Instagramu ima cijelu vojsku pratilaca.

Amelia pokazuje sklonost eklektičnom stilu i eksperimentisanju s odjećom čime ova ljepotica postavlja nove standarde odijevanja britanske kraljevske porodice. Ona i prinčevi Hari i Vilijam su rođaci u trećem kolenu, budući da je ona kćerka Džordža Vindzora, grofa od Sent Endrjua, i učiteljice historije Silvane Tomaseli, i unuka vojvode od Kenta.

Ono po čemu se još ističe mlada Amelija je i to da ima tetovažu tri medvedića, koje je posvetila svom bratu i sestri, u međuvremenu ih je uradila još nekoliko. Ima i jednu malu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato. Također, često se u javnosti pojavljuje sa alkoholom u rukama, što nikako nije odlika kraljevske porodice.

Kao manekenka, Amelija Vindzor je radil za agenciju "Storm", u kojoj su nekada radile i Kejt Mos, kao i Kara Delevinj, ali to ne znači da je zapostavila obrazovanje. Studirala je francuski i italijanski na je Univerziteta u Edinburgu, a godinu dana je provela radeći za dizajnera Azedina Alaje, pa je bila na praksi kod slavnog Bulgarija, piše Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije