Meghan i Harry slave prvu godišnjicu: Objavljene nikad viđene fotografije

Radiosarajevo.ba
Meghan i Harry slave prvu godišnjicu: Objavljene nikad viđene fotografije
Foto: EPA / Megan Markle i Princ Harry

Dok je cijeli svijet zaokupljen njihovom novorođenom bebom, godišnjica braka Harryja i Meghan obilježena je bez mnogo pompe.

Kraljevski je par na društvenim mrežama za ovu priliku podijelio kratki video u kojem se nalaze fotke s vjenčanja, ali ne onakve kakve smo prije godinu dana mogli vidjeti u časopisima.

Na ovim su fotografijama pokazali intimnije trenutke zabilježene bez poziranja i namještanja. Među 14 fotografija s vjenčanja nalaze se i neke nikad viđene koje možda dosad nisu bile namijenjene očima javnosti te prikazuju trenutke poput onog kad Meghan drži majku za ruku, Harryja i Williama kako nasmijani silaze niz stepenice ili Charlesa kako vodi Meghan ispod ruke. Na svom Instagramu Harry i Meghan sa svojim pratiteljima dijele fotografije iz prve godine braka, a upravo su putem Instagrama objavili rođenje svog sinčića Archieja, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije